Kennissenkring-Trefpunt.nl

Gezellig samen leuke dingen doen!

Kennissenkring-Trefpunt.nl

Gezellig samen leuke dingen doen!

 

Privacyverklaring

Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring, gevestigd aan 
De Boulevard 140 4617LZ Bergen op Zoom, 
is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. 

Contactgegevens: 
https://www.kennissenkring.nl

De Boulevard 140

4617LZ Bergen op Zoom
J. Schoonbeek is de Functionaris Gegevensbescherming van Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring. Hij is te bereiken via kennissenkring@gmail.com

Persoonsgegevens die wij verwerken
Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken: 

- Voor- en achternaam
- Geslacht
- Geboortedatum
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Gegevens over uw activiteiten op onze website
- Bankrekeningnummer
 

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of
voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om
zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke
gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via kennissenkring@gmail.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken 
Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde besluitvorming

Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorie├źn) van persoonsgegevens: Deelnemers: tot de deelnemer zich zelf uitschrijft, geen lid meer is of op het eerste verzoek van de deelnemer.

Delen van persoonsgegevens met derden

Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken die wij gebruiken

Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar kennissenkring@gmail.com. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:
https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Netwerk Alleenstaanden Kennissenkring neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via kennissenkring@gmail.com 

kennissenkring-trefpunt.nl

De deelnemers vormen samen een sociaal contact netwerk. Om privacy redenen zijn de gegevens alleen voor de deelnemers via een inlog mogelijkheid beschikbaar.

Laatste prikborditems

  • 15-12 Tentoonstelling Hollandse meesters in het Mauritshuis Den Haag
  • 8-12 Maatjes gezocht
  • 3-12 Aankomende zondag 9 december Amsterdam en omstreken
  • 28-11 Bierproeverij, Breda
  • 28-11 PERCOSSA, Breda

Contact informatie

  • Vrijetijds Netwerk Alleenstaanden: Kennissenkring
  • Vertegenwoordiger: J. Schoonbeek
  • De Boulevard 140
  • 4617 LZ Bergen op Zoom

2018 © Alle rechten voorbehouden | KVK: 57335834 | BTWnr: NL-080685717B02 | Privacyverklaring | Another website by Bart Solutions